Kontakt Om oss
TryggVilla Startsida Webbutik Inbrottslarm Övervakning
kamerasystem
Installation
i Skåne
 
 
Vi på TryggVilla erbjuder inbrottslarm och övervakningskamerasystem med installation för kunder som bor i Skåne. Här kan du läsa om hur det går till när du beställer produkter med installation av oss.

Vårt mål är att du som kund ska vara nöjd med både produkter och tjänster. Vi installerar endast produkter som vi vet fungerar i praktiken och som uppfyller kundens önskemål och förväntningar.

Längst ner på sidan finner du även en del referensbilder från tidigare arbeten som vi utfört hos kunder.

Installation i Skåne

Inbrottslarm och övervakningskamerasystem

Kundens önskemål:

Du som kund kontaktar oss och förklarar hur dina behov och önskemål ser ut. Du förklarar för oss vad som ska skyddas eller övervakas. Har du specifika önskemål så tar vi självklart hänsyn till detta.

Vår expertis:

Vi tar emot era önskemål och arbetar fram ett förslag som kan erbjuda er det ni önskar på bästa sätt. Våra installatörer använder sig av sina erfarenheter och kunskaper för att placering av detektorer och kameror ska optimeras och ge största möjliga säkerhet och täckning. I de flesta fall görs detta på plats innan installation i samråd med dig som kund.

Individuell plan:

När ni som kund och vi som installatörer är överens om vilka produkter som ska användas och var de ska placeras så bestäms ett datum för installation. Det är också möjligt att komma överens på plats och starta installationen direkt samma dag.

Installation:

Vid installation står vi för det installationsmaterialet som behövs för att sätta upp detektorer, centralapparater och kameror. Vi programerar systemet efter era önskemål.

Nöjd kund:

När installationen är klar kommer vår installatör att visa er hur inbrottslarmet eller övervakningskamerasystemet fungerar. Vårt mål är att ni ska vara nöjda med produkterna och känna att ni har kontroll över hur det fungerar. Vi kommer även att överlämna en enkel manual som stöd.

Faktura:

När installationen är klar och båda parter är överens om att allt som beställts är levererat och fungerar som det ska skickar vi en faktura till er via e-post.

Framtida önskemål:

Om ni i framtiden känner att ni vill utöka ert inbrottslarm eller övervakningskamerasystem med en detektor, kamera eller något annat så kan vi självklart hjälpa er med detta. Vi erbjuder även tjänster som byte av backupbatteri och uppgraderingar av hårddiskar.

Referensbilder2st Hikvision övervakningskameror


Hikvision övervakningskamerasystem


Hikvision övervakningskamerasystem i full HD 1080p

© TryggVilla.se Poppelhus 070-482 482 9